egy × 3 =

2 + kettő =

Oszd meg velünk legjobb sztoridat, írásodat

Hogyha van hosszabb hangvételű cikked, vagy egy érdekes sztorid, és szeretnéd valahol megosztani – kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot itt. Használd a formulát arra, hogy mesélsz nekünk egy kicsit az írási szenvedélyedről és, hogy milyen jellegű tartalmakat szeretsz alkotni. Kérlek magyarázd el, miért érzed azt, hogy illene A Műhely Magazin oldalára.

A Műhely Magazin megjeleníti a legjobb cikkeket és történeteket, melyek illenek a nő, divat, kultúr vagy kreatív témakörbe.

A Műhely Magazin a beküldött cikkekért nem fizet, helyette népszerűsít. Azzal, hogy beküldöd a tartalmad, engedélyt adsz nekünk, hogy publikáljuk olvasóinknak, szabad licenc alatt.

Nagyon várjuk, hogy halljunk felőled.

A Műhely Magazin csapata

[contact-form to=”bea@amuhelymagazin.hu”][contact-field label=”Név” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Honlap” type=”url”][contact-field label=”Mesélj az írási szenvedélyedről. Milyen jellegű tartalmakat szeretsz írni? Miért érzed azt, hogy illene A Műhely Magazin oldalára?” type=”textarea”][contact-field label=”Vannak jó minőségű képeid a szöveg mellé?” type=”checkbox”][/contact-form]

0