20 − 1 =

tizenhét − 16 =

A MŰHELY MAGAZIN – énkép, stílus, kreativitás

A Műhely Magazin Baja egyetlen női online magazinja. A stílust kedvelő, vidéki közösségeket hivatott összekapcsolni. A színes és egyedi, önmagukat felvállaló fővárosi szféra példája által inspirálva, szeretnénk népszerűsíteni Magyarország kisebb városaiban is azt, hogy a belsőnk megismerésével vállaljuk fel igazi személyiségünket az öltözködésünkben is, hiszen egyediségünket élvezni kell és megjeleníteni. Missziónk a külső és belső hamróniánk megteremtése, az önismeret, a kreativitás, a divat és az öltözködés eszközeivel.

 Önismerettel és önkifejezéssel kapcsolatos tippek és tanácsok. Sztorik olyan nőkről, akik készek változtatni életükön, ha az arányok elbillennek. Olyanokról, akik saját hitrendszerük ledöntésével szeretnék kihozni magukból a legjobbat és, akik hisznek abban, hogy a külső és belső megújulás, nem független egymástól. 

STÍLUS A stílusterápia és a divat, mint pszihológia eszközeit felhasználva segítjük a nőket a saját adottságaikhoz öltözni. Olyan bejegyzések olvashatóak itt, melyek a személyiség, arc és testalkat illetve színtípus elemeinek kirakóját segítenek összerakni, hogy egy könnyed, kiegyensúlyozott és önazonos képet kapjon az olvasó.

Továbbá írunk aktuális divat trendekről, iparági változásokról és irányzatokról, valamint helyi egyedi karakterekről. 

KREATÍV Olvasóink itt követhetik a helyi kreatív/alkotó foglalkozásokat, eseményeket, kiállításokat melyeken érdemes részt venni. 

GASZTRO A minőségi élethez szükséges hozzávalókat étkezési tanácsadóval taglaljuk. Receptek és életmód váltással kapcsolatos bejegyzések segítenek az eligazodásban.

Kretter Bea

Főszerkesztő

Személyreszabott gardróbtervezőként egyéniséghez illő ruhatárakat alkotok, amitől ügyfeleim sikeresebbnek érezhetik magukat munkában és magánáletben egyaránt. Célom segíteni az önismereti munkát, az önbizalmat és a tudatos életmódot a stílusterápia és a divat, mint pszihológia eszközeivel.

László Réka

Grafikus

Atléta pályafutásom végével, alkotói énem kibontakozását éltem meg, a húszas éveim elején. Minden porcikám művészkedni kívánt, így hát engedtem az impulzusnak. Mérhetetlenül sok gyakorlás, kudarcok és sikerélmények után, úgy érzem ebben a világban a helyem. A Műhely Magazin vizuális felelőseként dolgozom azon, hogy komplex vizuális élményt nyújtsunk olvasóinknak.

Beck Laura

Grafoterapeuta

Vallom, hogy külső harmónia nem létezik belső harmónia nélkül! Célom, hogy eszközt adjak a Nőknek magukhoz, hogy megtalálják a belül élő nőies nőt. 8 éve vezetem a praxisomat grafoterpautaként. A grafoterápiát a grafológus és a life coach szakma összeolvadásaként hoztam létre, egyedi metódussal. 3 speciális folyamattal, amiket a műhelymagazin workshopjaira állítottam össze, minden nő közelebb kerül a saját megoldásához.

Sovány Daniella

Divattervező

2020-ban végeztem divattervezőként a Mod’Art International Hungary francia divat főiskolán, és ezzel egyidőben kezdtem el dolgozni a Beango műhelyben. Azért csatlakoztam a csapathoz, mert úgy gondolom az öltözködésünk az első számú személyazonossági mutatónk, és ha az egyéniségünkkel, énképünkkel nem vagyunk rendben, akkor ezt más is látja rajtunk anélkül, hogy megszólalnánk. Erősítsd tehát az önbizalmadat azzal, hogy mersz kommunikálni a ruhatáradon keresztül!

Chili

Fotográfus

Pécsi Tudomány Egyetem jogi karán szerzett végzettségem nem elégítette ki azt a vágyamat, hogy alkotni tudjak. Így az egyetemmel párhuzamosan elvégeztem a fotográfus képzést. Ez a szerelem elég régóta szerepet játszik az életemben, kisgyerekként is képzőművészeti iskolába jártam. Nyitott emberként érdekel a borok világa, pszichológia, emberi fejlődés történet, kapcsolati rendszereink a mai világot mozgató rugóink. Kellemes olvasást kívánok!

Pálfia Petra

Újságíró

8 éve foglalkozom újságírással, beteljesítve ezzel a gyermekkori álmomat. Bajaiként, vidékiként, nem volt egyszerű utam ezt a hivatást választva, de az ide vezető út minden perce aranyat ért. Imádom az embereket, az érdekes karaktereket, színes egyéniségeket. Küldetésemnek érzem, hogy bemutassuk olvasóinknak a sokszínű vidéki életet!

Szegedi Torella

Gyékényfonó, a természet szerelmese, a slow life elkötelezettje, környezetbarát stílusteremtő. Alkotásaimmal arra próbálok rámutatni, hogy a trendiség nem zárja ki a természetességet, a természet felé irányulást. Hiszem, hogy érdemes lassítani, ráérősen mélyeket lélegezni.