0   +   4   =  

egy × 3 =

A MŰHELY MAGAZIN – STÍLUSOS NŐK, A FŐVÁROSON TÚL

A Műhely Magazin Baja egyetlen női online magazinja. Főszerkesztői több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek és újságírók, divat, szépség, egészség, életvezetési tanácsadás, stílusterápia területeken. Célunk segíteni a nőknek, hogy megtalálják egyéniségüket, a stílus-szépség-egészség elemeinek egyensúlyba állításával. Missziónk a vidéki utcai stílus megreformálása, stílusos közösségépítés, és a fenntarthatóság népszerűsítése. 

Önismerettel és önkifejezéssel kapcsolatos tippek és tanácsok. Sztorik olyan nőkről, akik készek változtatni életükön, ha az arányok elbillennek. Olyanokról, akik saját hitrendszerük ledöntésével szeretnék kihozni magukból a legjobbat és, akik hisznek abban, hogy a külső és belső megújulás, nem független egymástól. 

STÍLUS A stílusterápia eszközeit felhasználva segítjük a nőket a saját adottságaikhoz öltözni. Olyan bejegyzések olvashatóak itt, melyek a személyiség, arc és testalkat illetve színtípus elemeinek kirakóját segítenek összerakni, hogy egy könnyed, kiegyensúlyozott és önazonos képet kapjon az olvasó.

Továbbá írunk aktuális divat trendekről, iparági változásokról és irányzatokról, valamint a helyiekre koncentrálódva, vidéki egyedi karakterekről. 

KULTÚR Olvasóink itt követhetik a helyi stílus és kultúr eseményeket, kiállításokat melyeken érdemes részt venni. Ezekről képanyag és beszámoló is születik.

GASZTRO A minőségi élethez szükséges hozzávalókat étkezési tanácsadóval taglaljuk. Receptek és életmód váltással kapcsolatos bejegyzések segítenek az eligazodásban.

László Bea

László Bea

Divattervező

Divattervező vagyok, vizuális művész. A Beango márka alapítója, a bajai Műhely -női ruhatervező és kivitelező stúdió vezetője, Lénám anyukája. Van bennem egy parányi Marosvásárhely, némi Kolozsvár, egy csekély Budapest és annál egy kicsit több Baja. Amivé összeálltam az nem más, mint optimista, szarkasztikus, ambiciózus entitás, nagy álmokkal és tervekkel.

László Réka

László Réka

Grafikus

Atléta pályafutásom végével, alkotói énem kibontakozását éltem meg, a húszas éveim elején. Minden porcikám művészkedni kívánt, így hát engedtem az impulzusnak. Mérhetetlenül sok gyakorlás, kudarcok és sikerélmények után, úgy érzem ebben a világban a helyem. A Műhely Magazin vizuális felelőseként dolgozom azon, hogy komplex vizuális élményt nyújtsunk olvasóinknak.

Beck Laura

Beck Laura

Grafoterapeuta

Vallom, hogy külső harmónia nem létezik belső harmónia nélkül! Célom, hogy eszközt adjak a Nőknek magukhoz, hogy megtalálják a belül élő nőies nőt. 8 éve vezetem a praxisomat grafoterpautaként. A grafoterápiát a grafológus és a life coach szakma összeolvadásaként hoztam létre, egyedi metódussal. 3 speciális folyamattal, amiket a műhelymagazin workshopjaira állítottam össze, minden nő közelebb kerül a saját megoldásához.

Avatar

Sovány Daniella

Divattervező gyakornok

A Mod'Art International Hungary hallgatója vagyok. Baja és Budapest között ingázom. Nagy öröm számomra, hogy a Műhely gyakornoka lehetek. Már gyermekkorom óta érdekel a szakma és mindenre nyitott vagyok ezzel kapcsolatban. Szeretek kísérletezni és új dolgokat/technikákat kipróbálni, ezért stílusomat a bátorság jellemzi.

Chili

Chili

Fotográfus

Pécsi Tudomány Egyetem jogi karán szerzett végzettségem nem elégítette ki azt a vágyamat, hogy alkotni tudjak. Így az egyetemmel párhuzamosan elvégeztem a fotográfus képzést. Ez a szerelem elég régóta szerepet játszik az életemben, kisgyerekként is képzőművészeti iskolába jártam. Nyitott emberként érdekel a borok világa, pszichológia, emberi fejlődés történet, kapcsolati rendszereink a mai világot mozgató rugóink. Kellemes olvasást kívánok!

Pálfia Petra

Pálfia Petra

Újságíró

8 éve foglalkozom újságírással, beteljesítve ezzel a gyermekkori álmomat. Bajaiként, vidékiként, nem volt egyszerű utam ezt a hivatást választva, de az ide vezető út minden perce aranyat ért. Imádom az embereket, az érdekes karaktereket, színes egyéniségeket. Küldetésemnek érzem, hogy bemutassuk olvasóinknak a sokszínű vidéki életet!