10 + 12 =

hat − 1 =

Tudtad, hogy az alapján, milyen a személyiséged, milyen színeket, textileket, mintákat és stílusokat kedvelsz, besorolható vagy stíluskarakterekbe? Az alábbi tulajdonságok alapján határozzuk meg az úgynevezett divatszemélyiségeket. Ezek segítségével tudunk kialakítani egy olyan ruhatárat, ami kifejez bennünket és segít abban, hogy ruháinkon keresztül kommunikáljuk üzenetünket, személyiségünket a világ felé.
 
De, ha a mi választásainkon múlik a dolog, akkor miért van szükségünk arra, hogy besoroljuk magunkat?
 
A legtöbb nő a különféle csábító lehetőségek – akciós napok, készletkisöprés, stb.,- miatt hajlamos impulzívan vásárolni és csak később jön rá arra, hogy: „ez nem én vagyok”. Ha egy kis önismeret után megbizonyosodunk arról, mi a divatszemélyiségünk, a stíluskarakter, akkor létrehozhatunk egy egységes ruhatárat, ami segíti az általunk kialakult első benyomást is befolyásolni, alakítani.
 
Hét különböző divatszemélyiséget különböztethetünk meg, ezeket a színek, anyagok, formák és különféle stílusjegyek alapján határozzuk meg. Fontos figyelembe venni, hogy a világ összes emberét lehetetlen lenne hét karakterre lekorlátozni, így körülbelül minden fő divatszemélyiség különféle változataival együtt 49 féle divatszemélyiséget különböztethetünk meg, de ez sincs kőbe vésve. Nagyon ritka a „tiszta” divatszemélyiség, inkább a fő személyiségek keveredéséből áll össze egy nő stílus-karaktere.
 
Az utóbbi időkben én például rájöttem, hogy a kreatív, a drámai és néha a szexis divatszemélyiségek jegyeit hozom össze outfitjeimben egy eklektikus kontextusban.
 
stiluskarakter
 

Íme a 7 fő stíluskarakter, ahová mi is besorolhatunk téged a stíluskonzultáció folyamán.

  1. Klasszikus: Az office wear számára nem egy “egyenruha”. Kifinomult, letisztult és elegánsan konzervatív.
  2. Elegáns: Kifinomult és nőies, de nem annyira, mint a szexi divatszemélyiség, tekintélyt parancsoló, igazi hölgy.
  3. Természetes: Natúr és minimál, a szépsége az egyszerűségben rejlik, a sztereotípiákkal ellentétben nagyon sok lehetőség van ebben a stílusban.
  4. Drámai: Feltűnő és lélegzetelállító, egy igazi díva, vonzerejét az adja, hogy magabiztosan viseli polgárpukkasztó szettjeit.
  5. Szexi: Sejtelmesen érzéki, kifinomult eleganciával párosul tenkintélyt parancsoló megjelenése, egy igazi femme fatale.
  6. Kreatív: Lételeme a kísérletezés, az utcai élet fénypontja, célja, hogy valami újat hozzon létre.
  7. Nőies/romantikus: Egy 21. századi disney hercegnő, finom, nőies, de nem kislányos.
Ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, melyik karakter is vagy valójában, gyere el egyéni stíluskonzultációnkra! Itt elemezzük, melyik személyiségek jegyei keverednek benned és megmutatjuk, hogyan kommunikáld ezeket a világ felé az öltözködéseden keresztül. Ha sikerül elsajátítani a tanultakat, akkor kialakul a saját kifinomult stílusod, ami 100%-ban te vagy. A tökéletes ruhatár kialakítása után még egy hónapon keresztül segítünk a tökéletes outfitek megalkotásában, online tanácsadás formájában.
 
szemelyes stilus
 
 
Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is: