7 + 6 =

8 − egy =

A 2020-as Mentes-M versenyen a Foody termékcsalád elnyerte első szakmai díját!

Az ételérzékenységgel élők és a tudatos vásárlók visszajelzése alapján az biztos volt, hogy a fogyasztók körében egyöntetű sikereket értünk el a Foody Free chipsekkel, de szerettük volna bebizonyítani mind magunknak, mind rajongóinknak, hogy mentes termékeink egy szakmai zsűri előtt is megállják a helyüket.

Így jelentkeztünk az egyetlen hazai mentes versenyre, amely már harmadik alkalommal került idén megrendezésre, elismert szakmai zsűri részvételével. 

Mentes-M versenyen 22 főkategóriában történik a megmérettetés. A nevezett termékeket sokféle szempontból vizsgálják. Érzékszervi bírálat és ellenőrzött vakteszt alapján állít a zsűri sorrendet, de a csomagolás, a címke, a küllem is számít a döntésben. A Food csoport fő és alkategóriájában, a neves szakértői zsűri idén összesen a 48 győztest hirdetett.

Ennek eredménye:

Az év mentes termékcsaládja a chips kategóriában:
A Foody Free termékcsalád!

foody chips

Foody Free chipsekkel megalkottuk a chipsek új generációját! Büszkék vagyunk termékeinkre, hiszünk a minőségben és a folyamatos innováció szükségességében.

A Cégünk 2020-ban kezdte meg sajátos ízvilágú, Foody Free termékeinek gyártását, bajai üzemében és már az első évben szakmai minőségi díjban részesültünk, ami hatalmas mérföldkő és elismerés minden gyártó életében, így a Foody Product Kft.-nél is.

A termékek alternatív lisztből készülő vegán termékek, amelyek glutén, szója és laktózmentesek is. Vevőink visszajelzései alapján, chipseink közkedveltek, ízviláguk harmonikus és mégis különleges.

Ha kíváncsi vagy a nyertes free termékcsaládra, kattints és akár rendeld őket házhoz.

MEGKÓSTOLOM