három + öt =

tizenhét + kettő =

Az elmúlt napokban a vírus miatti pánik mellett felütötte fejét a szürkülő, tél közeledtét jelző időjárás. Mivel hangulatomra erős hatást gyakorol az időjárás, elég nyomottnak éreztem magam, így próbáltam tudatosan vidámabb színekkel felfrissíteni a novemberi napok szürke ködjét. Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor mutatom, hogyan tedd jobbá a kedved és kisugárzásod a színek erejével.
 
A különféle árnyalatokkal mást kommunikálunk a környezetünk felé, így érdemes bizonyos élethelyzetekben tudatosan kiválasztani a megfelelő színt, hogy garantált hatást érjünk el, főleg, ha az első benyomás keltéséről van szó. Ez a technika viszont nemcsak kifelé, hanem befelé is működik.
 

Árnyalatok és kisugárzásuk

 
A PIROS feldob minket, határozottak és magabiztosak leszünk tőle és természetesen a szenvedélyesség színe. Határozottan energizáló hatással van viselőjére és környezetére egyaránt. Színtípustól függően lehet púderesebb árnyalatokkal kombinálni, amivel szépen lágyítjuk, de egy merészebb tél típus kipróbálhatja feketével párosítva. A gyakorlottabbak kísérletezhetnek tone-in-tone szettekkel is, viszont itt tényleg fontos a rutinosság.
 
A SÁRGA a derű, a boldogság, az életigenlés színe, egyértelműen pozitív energiákat szabadít fel bennünk. Sajnos ritkán kerül a szekrényekbe, pedig nagyon vitális szín és minden színtípus talál jó árnyalatot magának belőle. A pasztelles árnyalatoktól a borostyánon át a napsárgáig, de akár élénk lilával kombinálva is vidám szetteket hozhatunk létre, csak a bátorságunkon múlik. Viseljük olyan területen, amit kiemelni szeretnénk és figyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba, arányosan kombináljuk.
 
A NARANCSSÁRGA szín a piros és a citromsárga keveréke, így egyszerre hordozza magában a vörös érzékiségét és a citromsárga energikusságát. A narancs egy egyedül álló szín, hiszen hideg árnyalatok hiányában a tél és nyár színtípusoknak nem előnyös, viszont, ha megfelelő árnyalatokkal kombinálják, az arctól távol eső helyeken vagány sziluetteket kreálhatnak ők is.
 
A LILA és a PINK a képzelet és a spiritualitás színe, misztikus atmoszférájával a kreativitást sugározza, hat a fantáziára és különleges. Megtestesíti a vörös szenvedélyességének és a kék hűvösségének az egyensúlyát, egyszerre rendelkezik meleg és hideg tulajdonságokkal. Emiatt mindenkinek jól áll, egy igazi univerzális szín az ide sorolható semleges lilát a kékes lilák és a vöröses ibolyák között találjuk meg.
 

Kezdheted egy kendővel

 
Ha nem hiszed el, próbáld ki és érezni fogod a változást! Attól még, hogy az ég szürke, nem kell rögtön nekünk is azzá válni. Csak bátorítani tudok mindenkit, hogy hessegesse el a ködfelhőket lelke kék égjéről és merjen kicsit kilépni a komfortzónájából. A hétköznapi öltözetet általában nem is maga a ruha bolondítja meg, hanem a kiegészítők, így itt a legjobb alkalom arra, hogy kísérletezzünk. Nem kell első lépésre nagy falattal indítani, kezdünk mondjuk egy új manikűr árnyalattal vagy mondjuk egy dekoratív sállal, kendővel. Akár egy Beango COLOR kendővel, amit már most meg tudsz rendelni a fa alá!
 
szinkendo 4 szinkendo 3 szinkendo 2 szinkendo 1
 
COLOR évszaktípus kendők: 4950 Ft/db
Csomagkedvezmények:
2 termék esetén -6%
3-4 termék esetén -12%
Rendeld meg most: stilusmuhely@kretterbea.hu
 
Ha tetszett a cikk, olvasd el ezeket is: