5 × 4 =

17 − tizenegy =

Fejünkbe vettük, hogy felkeressük, megismerjük a helyi alkotókat, kreatív személyiségeket, különleges karaktereket, akiket érdemes figyelemmel kísérnünk. Pap Henriett, Tolnáról, a PAPHENI márka tulajdonosa pont egy ilyen gyöngyszem.

Lelkiismeretes, szerény és munkája iránt alázatos alkotó ő, vállalkozó anyuka, aki maga tervezi és varrja limitált, kisszériás kézműves táskáit és egyéb kiegészítőit, melyeket a mindennapokban hordható, egyedi darabok. Különös figyelmet szentel minden apró részletnek. A táskák igazi karakterét a bélések különleges mintázata adja. 

A letisztultsággal azonosítja alkotói stílusát, mely klasszikus szabásvonalakat rejt, némi játékossággal. Az alapszínei a pasztelles, légies árnyalatok, de időnként előfordul egy-egy harsányabb trendkövető szín is, amivel igazán mai tud maradni, minden egyes új kollekcióval.

A PAPHENI nőtípusa laza és elegáns, fontos számára a praktikum, és nem akarja mellőzni a nőiességét erösítő elemeket sem, úgyhogy képzelj el egy övtáskát, kecses virágmintás béléssel és masnival vagy egy légiesen ívelő hátitáskát, ami egyszerre stílusos, vagány és hasznos. 

papheni2 papheni3 papheni4img 9251-horz

Térségünkben ilyen értékes kis gyöngyszemek találhatóak, alkotók, kézművesek, akiket te is támogatni tudsz azzal, ha tőlük vásárolsz. Papheni termékei sem kerülnek többe, mint egy hasonló minőségű termék, egy multinál. A gyorsan fejlődő főváros példája által ösztönözve, vásárolj helyi terméket, hogy kisvárosaink és ezzel együtt alkotóink is felzárkózhassanak!

www.papheni.hu

facebook.com/papheni

 

Ha tetszett a cikk, olvass többet: