3 × kettő =

kettő + egy =

Egyik mentoromtól azt tanultam, hogy az élet legfontosabb mozgatórugói az arányok, melyek  felismerhetőek a művészetben, a természetben, gyakorlatilag mindenben, ami mi vagyunk, a stílus, és a környezetünk. Ha azt érezzük valami nem stimmel, akkor nincs más dolgunk, mint helyreállítani a középpontból elbillent arányrendszerünket.

Mindenesetre tapasztalatból írok, az anyasággal jött az ösztönös arányosságra törekvés, ami azt eredményezte, hogy egy 2015-ből, húgommal dédelgetett álmunkat valóra váltsuk. Akkoriban nyitottam – egyetem után – a kis varróműhelyem, ahol egyedi ruhákat terveztem a helyieknek, valamint saját ruhamárkámat gyártottam, marketingeztem és értékesítettem egy személyben, egyszóval nem volt idő egyéb álmok kergetésére.

Eltelt azóta négy év. Tapasztalatokkal, sikerélményekkel, kudarcokkal plusz egy gyerkőccel gazdagabban vágok neki a még nagyobb álmaim megélésének. Boldog vagyok, mert ebben olyan értékes alkotók csatlakoztak hozzám, akikre büszke vagyok és felnézek. Nők, akik értéket képviselnek, egyediek, különlegesek és céljuk adni, segíteni.

 

STÍLUS, KREATIVITÁS, NŐISÉG, EGYÉNISÉG

a Műhely Magazin hívószavai. Ezeket a témákat fogjuk boncolgatni Beck Laura grafoterapeutával, Kulik Anett stílustanácsadó és divat újságíróval, Molnár Csilla divat- és portré fotóssal, Pálfia Petra újságíróval és további meghívott alkotókkal. Mindegyikükről készült egy-egy hosszabb bemutató bejegyzés, amit hamarosan olvashattok.

A Műhely Magazin olyan nőknek szól, akik készek változtatni életükön, ha az arányok elbillennek. Olyanoknak, akik arra törekednek, hogy értéket teremtsenek. Azoknak szól, akik szeretnék kihozni magukból a legjobbat külső és belső stílusjegyeik felépítésével.

“Öltözködésünk egy élő kommunikációs felület, hiszen spirituális, szellemi és társadalmi minőségeinket öltjük testünkre, amikor felöltözünk.” Lakatos Márk

Fontos számunkra, hogy személyesen is megismerjük olvasóinkat, így az online állapotból kilépve, női programsorozatot szervezünk havi rendszerességgel, workshopok és teadélutánok keretében. Az első workshopra már lehet is jelentkezni (KATT A KÉPRE). A kreativitásunk megélése érdekében pedig DIY foglalkozásokkal is jövünk hamarosan.

 

Izgalmas ötletekből és tervekből soha nem fogyunk ki, úgyhogy lesznek még meglepetések.

Élj stílusosan, kreatívan! Merj egyedi lenni! Éld meg nőiességed, és alkoss maradandó értéket. Legyél a MűhelyMagazin olvasója!

A Műhely Magazin csapata