10 + 17 =

4 + tizennyolc =

Triumph Inspiration Award egy nemzetközi fehérnemű tervező verseny. Minden országból kiválasztották a legjobbat, és azt küldik majd a Shanghai-i döntőre, hogy képviselje az adott országot.

Budapesten is megrendezésre került a verseny. A sok jelentkező ellenére csak kevesebb, mint fele a versenyzőknek jutott el a végső megmérettetésig, köztük én is. Lelkesedéssel kezdtem neki az inspirációk gyűjtésének. Szerettem a “Sárkányok és pillangók” témát, és nagyon jó tapasztalatnak éltem meg az egész munkafolyamatot a tervezéstől, a szabásminta készítésen át a megvalósításig.

A divatbemutató napján nosztalgikus hangulatban indultam el otthonról reggel, teljes megelégedéssel magamban. A Design Terminálban, már ott várt a stylist, Sipos Zsolt, a tervezők és a 2012-es Szépségkirálynő jelöltek. Nemsokkal ezután elkezdődtek a próbák, smink, haj készítése és onnantól kezdve úgy elrepült az idő. Azon vettem észre magam, hogy én következek a kifutón. Szinte szürreális élmény volt, ahogyan a reflektorfények erejétől csak sejteni tudtam, hogy ki ül előttem a zsűri asztalánál. És ezután már csak a nevemet hallottam. Bejutottam az első 10-be, aztán az első 3-ba.

Hihetetlen érzés volt ott állni és fogadni mindenki gratulációját, kamerák, interjúk, nyeremény és lepergett előttem az a pár hét, amikor a fehérneműt megterveztem és elkészítettem.